Lockdowndream
 

De Crew


  • d12afd97-111d-4d9d-af65-20b8658d323c
    d12afd97-111d-4d9d-af65-20b8658d323c

Sarah Geentjens

1974, Storemanager. Vaart voor het eerst, haar eerste mijlen zijn gemaakt met de Vivacia. Haar Vlaamse nuchterheid gecombineerd met haar lef en spontane impulsiviteit zal af en toe hard nodig zijn aan boord. Wil inmiddels alles weten van zeilen en boten en leert gigantisch snel.   • Lockdowndream-Jeanneau-SunRise34-Schipper
    Lockdowndream-Jeanneau-SunRise34-Schipper

Hans Christiaan

1974, Salesmanager. Vanaf jongs af aan opgegroeid met een motorboot. Enige zeilervaring met o.a. een oversteek naar de UK en de 24uurs staat in zijn monsterboekje maar nog veel te leren. Zijn Hollandse bravoure en doorzettingsvermogen zullen zeker nog van pas komen. 


Samen

2020 staat in het teken van 'mooi weer zeilen'. De staande mast route van Lelystad naar Wolphaartsdijk heeft ons doen blijken dat we een goed team zijn! Sluizen en aanmeren zijn bijna al een automatische routine. Nu vooral genieten op en rond de boot met onze kinderen als opstappers. 

2021 zal het eerste jaar worden van serieus zeilen en ervaring op doen. 'Slecht weer' zeilen staat dan gewoon standaard op het programma en een oversteek moeten we ook gedaan hebben. De kanaaleilanden zou een perfecte zomervakantie zijn. 

 


Laat gerust een berichtje achter!

Joeri Joeri Nobels
11-10-20 10:18:48
Zoals ik reeds heb meegegeven op FB, indien jullie vragen hebben , laat gerust weten, ik heb meer dan 10 jaar zeilervaring op eigen kiel, helaas heb ik vandaag geen boot meer (ooit zal ik er terug eentje hebben want zeilen zit in het bloed ;-)).
Wat vooral belangrijk is : tijd!!als je zeilt moet je tijd hebben. Is er geen goed weervenster, wacht gewoon tot dat je de goede weer condities hebt om op een veilig manier te reizen. Zwaar weer vermijden, zit je er in, geen probleem, een zeiljacht is veel veiliger dan dat men denkt. Het is beter in open water om een wilde rit uit te zitten dan alles op alles te zetten om een haven aan te lopen.Veel succes en een behouden vaart.
Vergeet Neptunus niet en geef hem een glaasje rum voor een veilige vaart. ( een ouderwetse gewoonte van zeelieden), Jeanneau Sunrise 34

Sarah Geentjens , Hans Christiaan

 
E-mailen
Info
Instagram