Lockdowndream
 

De Crew


Sarah

1974, Storemanager. Vaart voor het eerst, haar eerste mijlen zijn gemaakt met de Vivacia. Haar Vlaamse nuchterheid gecombineerd met haar lef en spontane impulsiviteit zal af en toe hard nodig zijn aan boord. Wil inmiddels alles weten van zeilen en boten en leert gigantisch snel. Hans

1974, Salesmanager. Vanaf jongs af aan opgegroeid met een motorboot. Enige zeilervaring met o.a. een oversteek naar de UK en de 24uurs staat in zijn monsterboekje maar nog veel te leren. Zijn Hollandse bravoure en doorzettingsvermogen zullen zeker nog van pas komen. 


Samen

2020 staat in het teken van 'mooi weer zeilen'. De staande mast route van Lelystad naar Wolphaartsdijk heeft ons doen blijken dat we een goed team zijn! Sluizen en aanmeren zijn bijna al een automatische routine. Nu vooral genieten op en rond de boot met onze kinderen als opstappers. 

2021 zal het eerste jaar worden van serieus zeilen en ervaring op doen. 'Slecht weer' zeilen staat dan gewoon standaard op het programma en een oversteek moeten we ook gedaan hebben. De kanaaleilanden zou een perfecte zomervakantie zijn. 

  
E-mailen
Info
Instagram